Softwareudvikler;KMD A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham i nogle år. Udover at være en behagelig fyr, er han dybt kompetent, når det kommer til at skrive effektiv, læsbar og (om nødvendigt) temmelig avanceret kode. På grund af sin omfattende viden (som han med glæde deler), er han en et aktiv i ethvert projekt.

Projektleder;KMD A/S

Han er nok den mest produktive it-udvikler, jeg nogensinde har mødt. Det er forbløffende, hvor hurtigt han er. Derudover viser han initiativ og handler proaktivt i at adressere udfordringer. Endvidere har han en meget behagelig personlighed og smelter naturligt i et nyt team. Hvis jeg får behov for en dygtig og produktiv it-udvikler, ville han være den første person, jeg ville kontakte. Jeg kan varmt anbefale ham som it-konsulent.

Softwarearkitekt;Mærsk Data A/S

Jeg har arbejdet sammen med ham i flere år. Han er uformel og sjov at arbejde med. Han er meget professionel og siger aldrig nej til nye udfordringer.

Konsulent;Mærsk Data A/S

At arbejde med ham var en behagelig oplevelse. Han har en intet-problem-er-for-stort holdning og var fantastisk til at bringe projektet fremad. Han er desuden en meget behagelig kollega; en god kombination af at kunne lytte og kende sit eget værd.

Softwareudvikler;KMD A/S

Han er en dygtig .Net udvikler der er istand til at arbejde med avancerede løsninger. Desuden er han behagelig at arbejde med.

Konsulent;Mærsk Data A/S

Han kender “håndarbejdet” i at skrive kode der virker. Endvidere er han i stand til at få et overblik over komplekse systemer, så han kan foretage de rigtige designbeslutninger eller kodeændringer. Som person er han høflig og altid villig til at yde hjælp med nyttige input. Jeg vil helt sikkert anbefale ham som en professionel og dygtig konsulent.

Softwareudvikler;KMD A/S

Jeg har arbejdet sammen med ham på KMD Opera-projektet i omkring 2 år. Han er en særdeles dygtig og kompetent .NET udvikler. Han mestrer komplekse opgave, der altid løses med stor professionalisme. Herudover er han en god kollega, og jeg kan kun give ham de allerbedste anbefalinger og håber at vores veje krydses igen!

Softwarearkitekt;Mærsk Data A/S

Han er en meget værdifuld medarbejder. Han er altid behagelig, i godt humør og kompetent. Han får en frygtelig stor mængde arbejde udført på én dag.

Afdelingsleder;KMD A/S

Jeg kender ham som en meget troværdig og kompetent udvikler. Jeg kan varmt anbefale ham som udvikler med en meget høj kapacitet og gode resultater. Han er også en meget sympatisk person, der vil fungere sammen med en hver person.

Konsulent;Mærsk Data A/S

Han er med sin rolige og selvsikre personlighed, en af mine mest værdsatte kolleger, jeg har haft i løbet af de sidste par år. Hans tekniske færdigheder og hurtig opnåede indsigt i selv de mest komplicerede problemstillinger, har forbløffet mig gang på gang. En sand professionel konsulent med en komplet værktøjskasse med metoder, erfaring og drive, som får opgaverne løst ikke kun på den hurtigste måde, men også på den rigtige måde i første forsøg. På trods af hans effektivitet, eller måske endda på grund af hans effektivitet er han altid i stand til at møde verden med humor og et smil, hvilket gør ham til en utrolig behagelig person at arbejde sammen med.