Omlægning af e-mail

Vi har igennem rigtig mange år, benyttet os af Scannet som vores leverandør af mail hosting. Intet ondt ord kan siges om dem, de har været 100% stabile, kompetente og leveringsdygtige i en god service.

Vores virksomhedsdomæner, har vi hos en anden domæneleverandør. Scannet haft én stor begrænsning, de ville ikke tillade afsendelse af mails via vort domæne: trigemini.dk, med mindre vi flyttede domænet til dem. Som resultat af dette, har vi benyttet os af en Scannet domæne: 3gmini.dk som vort mail-domæne – ikke optimalt, men det laver vi nu om på.

Tiden er vokset fra Hosted Exchange i dens nuværende form og vi flytter derfor ud i skyen til Microsoft Office 365. Dette giver os desuden mulighed for, at service vores kunder bedre via dedikerede Sharepoint sites.

I forbindelse med vores omlægning, vil der muligvis kunne forekomme udfald på vores mail.

Har du sendt en mail til os, men ikke fået et retursvar – beder vi dig enten kontakte os på tlf. 7027 8081 eller gensende din mail, når vi her på siden annoncerer at flytningen er fuldført.

Vi henstiller, at du venligst fremover benytter vores virskomhedsdomæne: trigemini.dk når du skal kontakte os. Dvs. send email til eks. info@trigemini.dk og ikke: xxxxx@3gmini.dk.

Tak for din forståelse og vi beklager evt. gener vores omlægning må medføre.